L’Igualada Rigat cau a la pista del Lloret en una mala primera part

L’Igualada Rigat perd a la pista del Lloret per 5 a 3 en un partit que es va complicar a la primera part.

Els arlequinats van començar dominant i van disposar de deferents ocasions per marcar. Tot i així, en un termini de 3 minuts, el Lloret va marcar 3 gols que van deixar el resultat amb aquest aparatós 3 a 0. A la represa, el conjunt de la Selva va fer el 4 a 0 que deixava encara més costa amunt l’enfrontament. Tety Vives va fer el 4 a 1, però l’alegria va durar molt poc. Al cap de 24 segons el Lloret va marcar el 5 a 1. A partir d’aquí, l’equip va pujar sistemàticament a l’atac i Tety Vives i Sergi Pla van fer 2 gols més que deixaven el partit amb 5 a 3 quan faltaven 4 minuts per acabar. Tot i així, els igualadins no van poder marcar més gols i el resultat va acabar amb el 5 a 3 definitiu. Ara l’Igualada és 12è a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del líder, el Deportivo Liceo.

Foto arxiu: Xavi Garcia