L’Igualada Rigat cau a la pista del Noia (5-1) i queda eliminat de la Lliga Catalana

Els arlequinats van encaixar l’1 a 0 als dos minuts de la primera meitat. A partir d’aquí, l’enfrontament va estar més anivellat. Tot i així, quan faltava poc per arribar al descans el Noia va marcar dos gols més que suposaven el 3 a 0.

A la represa, l’equip va sortir més vertical i va disposar de diverses jugades de perill. Amb tot, a la meitat de la segona part, l’equip de Sant Sadurní va fer el 4 a 0 que després es convertiria en el 5 a 0. Quan faltaven 5 minuts per acabar Nil Cervera va fer el 5 a 1 definitiu.

Aquest cap de setmana l’Igualada Rigat jugarà un torneig a la Seu d’Urgell. Dissabte s’enfrontarà al Rivas de Madrid en semifinals. Diumenge disputarà la final o el partit per a 3r i 4rt lloc de rival que surti del partit Alpicat – Cadí La Seu.