icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat cau a les Comes contra el Noia i segueix sense puntuar a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat perd contra el Noia per 3 a 7 i ara és cuer de l’OK Lliga amb zero punts, després de tres jornades disputades.

Roger Bars va avançar l’Igualada dues vegades consecutives però, al cap de poc, el Noia les va neutralitzar. A més, a l’últim segon de la primera part el conjunt de Sant Sadurní va marcar el 2 a 3. A la represa, l’Igualada va veure com el Noia se n’anava amb un aparatós 2 a 6 que deixava el partit molt costa amunt. Malgrat tot, els igualadins no es van donar per vençuts i Gerard Riba va fer el 3 a 6 quan quedaven 6 minuts per acabar el partit. Ara bé, poc després, el Noia va fer el 3 a 7, i va trencar les poques esperances que li quedaven al conjunt igualadí. Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Girona.

 

Dos partits ajornats a l’OK Lliga per Covid-19

El Voltregà va detectar que un jugador del seu equip havia donat positiu de coronavirus, de manera que tota la plantilla s’ha hagut de confinar. És per això que l’enfrontament entre el Voltregà i el Palafrugell ha quedat ajornat. Com que la setmana passada l’equip de Sant Hipòlit havia jugat contra el Vic, aquest equip també ha hagut de cancel·lar el seu partit per precaució. D’aquesta manera, no s’ha jugat ni el Voltregà-Palafrugell ni el Vic-Caldes.

tornar_radioIgualada