L’Igualada Rigat cau amb el cap ben alt a les semifinals de la Copa del Rei

L’Igualada Rigat va perdre a les semifinals de la Copa del Rei contra el Liceo per un ajustat 2 a 1, tot i que va tenir opcions d’empatar fins al final.

Els arlequinats es van trobar amb dos gols en contra als primers minuts que els va condicionar l’eliminatòria. Tot i així, Tety Vives va escurçar distàncies en transformar un penal quan era a punt d’acabar la primera part. A la represa, els jugadors igualadins van pujar a l’atac i es van plantar en diverses ocasions a la porteria del Liceo. Això sí, el conjunt gallec va estavellar fins a 4 boles a la porteria d’Elagi. Al final, els arlequinats es van bolcar a l’àrea contrària, però el marcador ja no es va moure més i el resultat es va mantenir amb el 2 a 1 a favor del Liceo.

El campió de la Copa del Rei és el Barça, que es va imposar al Liceo a la final per 2 gols a 1.

Foto Luis Velasco – RFEP: Tety Vives en la consecució del gol de l’IHC