RÀDIO Transmissió Hoquei

L’Igualada Rigat cau contra el Barça a la Supercopa, però ofereix una grandíssima imatge a una setmana de l’inici de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat perd amb el Barça per 3 a 1 a les semifinals de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, tot i donar una grandíssima imatge al pavelló de les Comes.

Els arlequinats van sortir amb molta empenta, tot i que el Barça va portar el control del partit. Això sí, qui va disposar de les millors ocasions per marcar van ser els jugadors de l’Igualada. A la mitja part, el resultat era d’empat a 0, amb els dos porters que aturaven totes les arribades dels rivals. A la represa, els igualadins van sortir clarament a l’atac i als 16 minuts, Tety Vives va fer una gran jugada individual que va culminar amb el 0 a 1. El Barça no es va rendir i va començar a assetjar la porteria igualadina. Tot i així, el porter Elagi Deitg es mostrava incommensurable. Ara bé, quan faltaven 8 minuts per acabar, els blaugranes van aconseguir l’empat a 1. Quan restava un minut i mig per al final, el Barça va fer el 2 a 1 i al cap de pocs segons el 3 a 1, en dues jugades molt protestades pels igualadins.

El campió de la Supercopa d’Espanya ha estat el Reus Deportiu que ahir va derrotar el Barça a la final a la pròrroga per 3 a 2.