L’Igualada Rigat cau contra el Liceo (5-1) i queda eliminat de la Copa del Rei als 1/4 de final

L’Igualada Rigat va perdre ahir davant el Deportivo Liceo per 5 a 1 i ha quedat eliminat de la Copa del Rei als ¼ de final.

Els arlequinats va estar inspirat a l’inici de partit, però de seguida el conjunt gallec va començar a portar la iniciativa. Als 10 minuts, el Liceo va aconseguir l’1 a 0 en transformar un penal. A l’últim minut de la primera part els gallecs van estar molt encertats en atac i van aconseguir marcar dos gols més que van deixar el marcador en un aparatós 3 a 0. A la represa, l’Igualada va sortir molt fort, es va fer l’amo de l’enfrontament i va disposar de força ocasions de perill. Així va ser que als 4 minuts Ton Baliu va fer el 3 a 1 i l’esperança d’assolir la remuntada. Ara bé, al cap de poca estona, el Liceo va tornar a marcar de penal amb el que suposava el 4 a 1. Quan faltaven 4 minuts per acabar, l’equip corunyès va transformar una falta directa que va significar el 5 a 1 definitiu.

Després de la jornada d’ahir ja ha quedat definida la primera semifinal. El Liceo s’enfrontarà al Lleida, que va derrotar el Reus Deportiu per 1 a 2.