icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat cau contra el Lleida Llista Blava i queda eliminat de la Lliga Catalana d’hoquei patins

L’Igualada Rigat ha quedat eliminat de la Lliga Catalana d’hoquei patins en perdre en l’última jornada contra el Lleida a les Comes per 3 a 4.

Els arlequinats només han sumat 3 punts en els tres enfrontaments que han disputat en la fase de grups. En la darrera jornada contra el Lleida, els arlequinats es van col·locar amb un aparatós 0  a 2 en contra al final de la primera meitat. A la represa, Roger Bars va retallar distancies amb un gol que significava l’1 a 2. La insistència dels igualadins va donar els seus fruits i Marc Palau va establir l’empat a 2 quan encara quedaven 15 minuts per acabar l’enfrontament. Ara bé, els lleidatans es van tornar a avançar i es van situar amb un resultat de 2 a 4 quan faltaven poc menys de 8 minuts per al final del partit. Als últims instants, Jordi Méndez va transformar una falta directa que significava el 3 a 4, però ja no van ser a temps per aconseguir empatar.

En les 3 jornades de la fase de grups de la Lliga Catalana l’Igualada Rigat va guanyar el Taradell per 3 a 5, però va caure contra el Palafrugell per 5 a 7 i el Lleida per 3 a 4.

tornar_radioIgualada