L’Igualada Rigat cau golejat (8-0) a la pista d’un Barça molt superior

L’Igualada Rigat va caure al Palau Blaugrana en un partit marcat per dues parts molt diferenciades. Als 14 minuts el Barça va fer dos gols molt seguits que van deixar el resultat favorable als blaugranes per 2 a 0 al descans.

El partit encara estava obert, però a la represa tot va canviar. El Barça va sortir molt fort i de seguida es va col·locar amb un aparatós 4 a 0. Al tram final, els arlequinats ja no van poder aguantar i el conjunt barcelonista va fer 4 gols més que deixaven el resultat amb el 8 a 0 definitiu.

Aquest cap de setmana, l’Igualada Rigat atura l’OK Lliga i disputarà la segona i decisiva fase prèvia per a la Champions League. Des de divendres fins diumenge disputarà una lligueta a Itàlia contra el Forte dei Marmi italià, l’Oliveirense portuguès i el Diessbach suís. Els dos primers classificats jugaran la fase de grups. Els tercer i el quart aniran a la World Skate Europe Cup.