L’Igualada Rigat cau per la mínima a la pista del Grosseto (3-2) i deixa oberta l’eliminatòria de vuitens de la WS Europe Cup

Els igualadins van fer un bon partit a l’anada de la competició europea. Al descans el resultat es mantenia amb empat a zero i amb els dos equips bolcats a l’atac. A l’inici de la represa, el conjunt italià va sorprendre els arlequinats amb dos gols molt matiners. El 2 a 0 feia preveure que el partit i l’eliminatòria es podia complicar. Ara bé, el conjunt de la capital de l’Anoia va reaccionar i dues dianes de Gerard Riba i Oriol Llenas van situar el marcador amb un interessant empat a 2. Ara bé, quan faltaven 6 minuts per acabar el Grosseto va establir el que suposava el 3 a 2 definitiu.

El partit de tornada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup es jugarà el proper 20 de gener a les Comes.