L’Igualada Rigat competeix durant la primera part contra el Valdagno italià, però acaba caient a la segona

L’Igualada Rigat perd a la pista del Valdagno d’Itàlia per 4 a 2 en partit de la segona jornada de la World Skate Europe Cup.

Els arlequinats van fer una bona primera part i Marc Palau va marcar el 0 a 1 als en transformar un penal als 13 minuts. Ara bé, l’alegria va durar molt poc perquè en només un minut, els italians van donar la volta al marcador. Els igualadins van seguir treballant en atac i quan faltava poc per arribar al descans, Tety Vives va aconseguir l’empat a 2. A la represa, els homes de Cesc Fernández no van sortir tan concentrats i el conjunt italià ho va aprofitar per marcar dos gols més que suposaven el 4 a 2 final. Ara, el Valdagno ja està classificat per als ¼ de final de la World Skate Europe Cup després d’haver guanyat els 3 partits que ha disputat. La segona plaça se la jugaran l’Igualada Rigat i el Joventude de Viana portuguès, que encara no han sumat cap punt.

Dimecres, l’Igualada Rigat torna a l’OK Lliga. Jugarà a la pista de l’Alcoi en partit de la 16a jornada.