L’Igualada Rigat creu en ell mateix i signa una gran remuntada contra el Lloret

L’Igualada Rigat va guanyar el Lloret per 4 a 2 i continua comptant per victòries tots els partits a les Comes.

L’enfrontament va començar molt malament per als arlequinats que a minut 8 ja perdien per 0 a 2. Eren moments difícils per als jugadors de l’Igualada que veien com una altra vegada el rival s’avançava ràpidament al marcador. De tota manera, Jordi Méndez va aconseguir l’1 a 2 i quan era a punt d’arribar al descans, Ton Baliu va fer l’empat a dos. A la represa, els arlequinats han sortit amb molta ambició i Ton Baliu i Oriol Vives van aconseguir el 4 a 2, resultat que ja va ser definitiu.

Aquest dijous l’Igualada Rigat visitarà la pista de l’Alcobendas, en partit avançat de la 9a jornada.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López