L’Igualada Rigat es desconnecta a la segona part i acaba golejat contra el Reus Deportiu

L’Igualada Rigat perd a les Comes contra el Reus Deportiu per 3 a 8 i segueix cuer a la classificació de l’OK Lliga, amb zero punts.

Els arlequinats van fer una molt bona primera part, però es van desinflar a la segona. Als 19 minuts, el Reus va fer el 0 a 1 encara que, de seguida, Gerard Riba va establir l’empat a 1. A la represa, la situació va canviar radicalment. En només 5 minuts, el Reus es va col·locar amb un marcador d’1 a 4, que posteriorment es convertiria en 1 a 8. Als últims minuts, els arlequinats van maquillar el marcador, amb gols de Roger Bars i Gerard Riba que significaven el 3 a 8 definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Lleida Llista Blava.