L’Igualada Rigat goleja el Calafell (5-1) en una gran segona part

L’Igualada Rigat goleja el Calafell per 5 a 1 després de fer una gran segona part.

El partit va ser vibrant durant els 50 minuts, però es resoldre a la represa amb una gran efectivitat dels igualadins. Al descans el resultat es mantenia amb empat a 0 i amb els dos porters que desbarataven totes les accions de perill. A l’inici de la segona meitat, Marc Carol i Nil Cervera van deixar el resultat amb un interessant 2 a 0. Tot i així, pocs segons després el Calafell va fer el 2 a 1. Al tram final, els arlequinats van estar sublims en atac i Gerard Riba, Marc Rouzé i Nil Cervera van fer 3 gols més que suposaven el 5 a 1 definitiu. En aquests moments, els igualadins són 8ns a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte a les 517 h l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Rivas de Madrid.