L’Igualada Rigat goleja el Vic (5-0) en un partit brillant

L’Igualada Rigat va guanyar el Vic per un contundent 5 a 0 en la primera jornada de l’OK Lliga.

El conjunt arlequinat va fer un gran partit, malgrat que al descans només dominava per 1 a 0. Tot i així, va disposar de moltes ocasions per marcar més gols, però la defensa i el porter del Vic ho van impedir. A la represa, tot va canviar. Roger Bars va fer el 2 a 0 només començar la segona meitat. A patir d’aquí, els jugadors de l’Igualada es van mostrar molt efectius davant de porteria i no van tenir cap problema per aconseguir més gols. Sergi Pla va fer el 3 a 0 i Tety Vives va posar el 4 a 0 al marcador. Quan faltaven pocs minuts per acabar, el jugador del planter Martí Busquets va establir el 5 a 0, un resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat disputarà la segona jornada de l’OK Lliga a la pista del Noia.