L’Igualada Rigat goleja l’Alcobendas (10-1) en un partit sentenciat per la via ràpida

L’Igualada Rigat va golejar l’Alcobendas per un contundent 10 a 1 en un partit que es va decidir molt abans del descans.

Als 13 minuts, els arlequinats ja dominaven per un clar 5 a 0, gràcies a 3 gols de Sergi Pla, i dos més de Jordi Méndez i Ton Baliu. Poc després, el conjunt madrileny va marcar el 5 a 1, que s’acabaria convertint-se en el gol de l’honor. Ara bé, els igualadins no volien cap sorpresa i Sergi Pla i Tety Vives van deixar el marcador a la mitja part amb un espectacular 7 a 1. A la represa, l’Igualada va marcar 3 gols més. Jordi Méndez, en dues ocasions, i el jove Bernat Yeste van situar el 10 a 1, que acabaria sent el resultat final. A la meitat de la segona part va entrar el pista el porter suplent Manel del Valle en substitució d’Elagi Deitg. En total, van marcar Sergi Pla, en 4 ocasions; Jordi Méndez, en 3; Ton Baliu, Tety Vives i Bernat Yeste.

Aquest cap de setmana l’OK Lliga s’atura. El pròxim partit de l’Igualada Rigat serà el 13 d’abril a la pista del Deportivo Liceo.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López