L’Igualada Rigat guanya el Rivas (4-2), salva matemàticament la categoria i es col·loca en posició de play-off pel títol

Quan falta una jornada per acabar la temporada regular, els arlequinats s’han situat en 7è lloc a la classificació de l’OK Lliga i per tant depenen d’ells mateixos per classificar-se per al play-off del títol.

Contra el Rivas, l’equip va fer una mala primera part i això ho va aprofitar el conjunt madrileny. L’exjugador de l’Igualada Bernat Yeste va establir el 0 a 1 als 8 minuts. A l’equip de la capital de l’Anoia li costava arribar a la porteria rival amb claredat. No va ser fins a l’últim minut que Nil Cervera va aconseguir l’empat a 1. A la represa, els arlequinats van sortir millors i Gerard Riba per partida doble i Marc Rouzé van sentenciar el partit amb el 4 a 1. Als últims intants, Bernat Yeste va tornar a marcar pels madrilenys amb el que suposava el 4 a 2 definitiu.

Aquest diumenge es disputarà l’última jornada de la lliga regular. L’Igualada Rigat visitarà la pista del Sant Just.