L’Igualada Rigat ho dona tot contra el Barça, però acaba eliminat de la Copa del Rei (5-2)

L’Igualada Rigat perd contra el Barça per 5 a 2 als ¼ de final de la Copa del Rei en una eliminatòria on va donar la cara durant tota l’estona.

Els igualadins van fer un partit esplèndid i Gerard Riba va establir el 0 a 1 en transformar un llançament de falta directa als 2 minuts. A partir d’aquí, els arlequinats van tenir opcions de tornar a marcar, malgrat que va ser el Barça qui va aconseguir l’empat a 1. Quan faltaven dos minuts per arribar al descans, Gerard Riba va llançar un penal i establir l’1 a 2, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, el conjunt blaugrana va assetjar la porteria arlequinada, però el porter igualadí Guillem Torrents, que va ser escollit com l’MVP del partit, va fer un recital d’aturades magnifiques que deixaven l’Igualada per davant en el marcador. Tot i així, el Barça va aprofitar les grans individualitats per marcar 4 gols més que eliminaven l’Igualada amb el 5 a 2 definitiu.

Lesió de Roger Bars

D’altra banda, als darrers instants del partit, el capità de l’Igualada Rigat, Roger Bars, va rebre un cop que li va provocar una luxació anterior a l’espatlla esquerra. Els serveis mèdics de l’Igualada i del Barça van atendre el jugador i posteriorment va ser traslladat a urgències. L’evolució marcarà la disponibilitat de Roger Bars.