L’Igualada Rigat lluita fins al final però acaba eliminat de la WS Europe Cup contra el Sarzana

L’Igualada Rigat ha quedat eliminat dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup després d’empatar a 3 gols contra el Sarzana, 7 a 8 al global de l’eliminatòria.

Els arlequinats es van avançar amb un gol de Tety Vives en transformar un penal. Tot i així, pocs minuts més tard el conjunt italià va empatar, també en un llançament de penal que l’àrbitre va fer repetir. A partir d’aquí, els dos equips van buscar la porteria contrària, però va ser Sergi Pla qui va aconseguir donar la volta al marcador. El jugador de l’Igualada va marcar dos gols molt seguits abans del descans que deixava el resultat amb un esperançador 3 a 1 a la mitja part. A la represa el partit va baixar d’intensitat, tot i que els igualadins buscaven marcar un nou gol que els deixés molt ben encarrilada l’eliminatòria.  Malgrat tot, va ser el Sarzana qui va marcar el 3 a 2, un resultat que deixava empatada l’eliminatòria a 7 gols i forçava la pròrroga. Al primer minut del temps extra, l’equip italià va fer l’empat a 3, que deixava el marcador global amb 7 a 8 a favor del Sarzana.

La final four de la World Skate Europe Cup es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d’abril. Dissabte l’Igualada tornarà a disputar un partit d’OK Lliga a la pista del Reus Deportiu.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada Rigat, Ferran López