L’Igualada Rigat mostra l’orgull i assoleix un gran empat a la pista del Calafell (3-3)

L’Igualada Rigat empata a 3 a la pista del Calafell gràcies a un gol marcat als últims instants.

El partit va començar força anivellat, tot i que el Calafell es va avançar per dues vegades consecutives i va deixar el marcador amb un aparatós 2 a 0 entrada la segona part. Amb tot, els arlequinats no es van descentrar i Bernat Yeste i Gerard Riba van aconseguir l’empat a 2. Aquest resultat esperonava els jugadors igualadins que seguien buscant la victòria. Ara bé un minut després el Calafell va fer el 3 a 2, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda. Tot i així, quan faltaven dos minuts per acabar, Oriol Llenas va aconseguir el que suposava el 3 a 3 definitiu. Amb aquest empat, els arlequinats són 6ns a la classificació de L’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Reus Deportiu.