L’Igualada Rigat pateix fins al final, però s’endú una gran victòria (3-1) contra el Voltregà

L’Igualada Rigat s’imposa al Voltregà a les Comes i segueix 6è a la classificació de l’OK Lliga.

El partit va començar molt anivellat amb els dos equips que volien evitar els riscos al darrere. Amb tot, quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, Mats Zilken va establir l’1 a 0 en transformar una falta directa. Tot i així, a l’últim minut de la primera part, el Voltregà va aconseguir l’empat a 1.

A la represa, els arlequinats van sortir molt forts i als 5 minuts Bernat Yeste va marcar el 2 a 1. A partir d’aquí, l’equip de la capital de l’Anoia va saber aguantar el resultat tot i els atacs constants de l’equip de Sant Hipòlit. Quan faltaven 3 segons per acabar, Gerard Riba va establir el 3 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Girona.