L’Igualada Rigat pateix un càstig massa gran a la pista del Liceo (7-2)

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Liceo per 7 a 2 en un partit que es va decidir a la segona part.

A la primera meitat, el partit va ser força igualat malgrat que el conjunt gallec es va avançar als 3 minuts. Tot i així al cap de poc, Oriol Vives va aconseguir el gol de l’empat. Era un bon moment per intentar posar-se per davant, però ràpidament el Liceo va perforar dues vegades més la porteria de l’Igualada amb el que suposava el 3 a 1. A la represa Jordi Méndez va fer el 3 a 2, un gol que tornava a donar esperances als arlequinats. Ara bé, una vegada més els gallecs van reaccionar i de seguida van marcar el 4 a 2. A partir d’aquí el Liceo es va mostrar molt efectiu en atac i van marcar 3 gols més que van deixar el partit amb el 7 a 2 definitiu.

Ara l’OK Lliga s’atura. El pròxim partit de l’Igualada serà d’aquí a 2 caps de setmana a les Comes contra el Barça.