L’Igualada Rigat perd a la pista de l’Alcoi (3-2), però segueix depenent d’ell mateix per entrar al play-off

Igualada Rigat perd a la pista de l’Alcoi per 3 a 2 i ara és

Els arlequinats es van avançar amb un gol de Mats Zilken als 12 minuts. Ara bé, l’Alcoi va reaccionar i va donar la volta al marcador amb 2 gols de falta directa. A la represa, els igualadins van buscar l’empat amb insistència, però els alcoians van fer el 3 a 1, un gol que deixava l’enfrontament molt costa amunt. Amb tot, quan faltaven 10 minuts per acabar, Roger Bars va transformar un penal que suposava el 3 a 2. A partir d’aquí, els jugadors de l’Igualada van tenir opcions per marcar, tot i que el resultat ja no es va moure més.

L’última jornada de la temporada regular serà el diumenge 30 d’abril. L’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Calafell.