L’Igualada Rigat perd amb el Barça (3-5), tot i competir fins al final

L’Igualada Rigat perd contra el Barça per 3 a 5, tot i que va competir fins al final.

L’Igualada va encaixar el 0 a 1 als 8 minuts de la primera part amb un gol molt protestat pels jugadors arlequinats, que reclamaven una falta prèvia. Els igualadins van buscar el gol de l’empat, però qui va marcar va ser el Barça, que va aconseguir dues dianes als últims minuts de la primera meitat. D’aquesta manera, al descans l’Igualada perdia per 0 a 3. A la represa, els arlequinats van sortir molt forts i Sergi Pla i Ton Baliu van marcar dos gols als primers minuts de la represa que suposaven el 2 a 3. Era un resultat que tornava a fer entrar l’equip a dintre del partit. Ara bé, quan l’Igualada estava jugant millor, el Barça va aconseguir el 2 a 4, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda. Als últims segons del partit, Ton Baliu va marcar el 3 a 4. Els arlequinats van buscar el gol de l’empat, i això ho va aprofitar el Barça per marcar el 3 a 5 definitiu. Amb aquest marcador, l’Igualada segueix 5è a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Noia en la penúltima jornada de la lliga regular.

Foto arxiu

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares