L’Igualada Rigat perd davant el Liceo (5-6), tot i fer un partit espectacular

L’Igualada Rigat perd contra el Liceo per 5 a 6, tot i que no va deixar de lluitar fins al darrer segon.

Els arlequinats van sortir molt forts i van fer un partit molt vertical i amb el cap molt fred. Al descans perdien per 2 a 3, però els sensacions eren molt bones. A la represa, els jugadors de l’Igualada van estar molt concentrats i van arribar a donar la volta al marcador amb el que suposava el 4 a 3 als primers minuts de la segona part. A partir d’aleshores l’enfrontament es va viure amb diferents alternances al marcador fins que es va convertir amb un empat a 5 al tram final. Tal com estava sent el partit, podia haver marcat qualsevol dels dos equips. Amb tot, va ser el conjunt gallec qui va aconseguir el 5 a 6, resultat que ja no es va moure més. Els gols dels arlequinats els van fer Gerard Riba i Mats Zilken, per partida doble; i Oriol Llenas. Ara el conjunt igualadí és 7è a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Barça.