icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat segueix com a líder de l’OK Lliga en golejar a la pista del Lloret

L’Igualada Rigat goleja a la pista del Lloret per 2 a 7 i ara és líder a la classificació de l’OK Lliga, tot i que amb un partit més.

Un partit marcat per la lesió del jugador de l’Igualada Roger Bars. El defensa de Vilanova del Camí va rebre un cop de bola molt potent a la mandíbula i va haver de ser traslladat a l’Hospital de Blanes.

Pel que fa al partit, els arlequinats van sortir molt concentrats i en qüestió de pocs minuts Tety Vives, Jordi Méndez, Roger Bars van deixar el resultat amb un sensacional 0 a 3. Els igualadins van seguir amb la mateixa dinàmica i, al tram final, Bernat Yeste i Ton Baliu el van convertir amb 0 a 5. Malgrat que el Lloret va fer l’1 a 5, poc abans del descans Jordi Méndez va establir l’1 a 6. A la represa, l’equip de la Selva va marcar el 2 a 6 però una vegada més, Jordi Méndez, va fer el 2 a 7, resultat que ja seria definitiu.

El pròxim partit de l’Igualada Rigat serà aquest dissabte a les Comes contra el Liceo. Precisament l’equip gallec, que també ha guanyat tots els parits que ha disputat fins ara, jugarà aquest dimecres a les 21 h contra el Lleida Llista.

Foto arxiu: Xavi Garcia

 

tornar_radioIgualada