L’Igualada Rigat segueix en ratxa i s’imposa al Lleida (6-2) en un altre gran partit

L’Igualada Rigat s’imposa al Lleida per 6 a 2 i suma la 3a victòria consecutiva a l’OK Lliga.

Els arlequinats van fer un gran partit contra un Lleida que es troba en hores baixes i que encara no ha puntuat en 4 jornades disputades. Al descans, els homes de Cesc Fernández dominaven per 3 a 0, gràcies als gols de Gerard Riba, Roger Bars i Oriol Llenas. Als primers minuts de la segona part Tety Vives va establir el 4 a 0, que deixava l’enfrontament molt ben encaminat. Ara bé, el Lleida va marcar dos gols molt seguits que van situar el marcador amb un ajustat 4 a 2. Tot i així, els igualadins van seguir treballant en atac i Gerard Riba i Aleix Marimon es van encarregar de redreçar la situació establint el 6 a 2 definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Voltregà.