icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat s’enfrontarà a l’Uttigen suís a la primera eliminatòria de la WS Europe Cup

El primer partit es disputarà a Suïssa el 7 de novembre i la tornada a les Comes, dues setmanes després, el 21 de novembre.

El guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà al Lleida Llista Blava, que ha quedat exempt a la primera ronda. Si l’Igualada superés els 1/8 de final contra el conjunt lleidatà té moltes possibilitats de jugar contra el Girona als ¼ de final, en la que suposaria l’última eliminatòria abans de la final four. L’equip gironí també ha quedat exempt de disputar la primera eliminatòria.

Aquesta és la tercera temporada consecutiva que l’equip arlequinat comença la World Skate Europe Cup contra un equip suís. La temporada passada va eliminar el Wimmis i l’anterior, l’Uri.

L’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares, assegura que és una competició molt complicada perquè “ens han tocat dos equips d’aquí que, a més, estan molt ben reforçats. Ja vam veure que ens va costar molt superar el Lleida a la Lliga Catalana; el Girona també és un equip que aquest any té una molt bona plantilla”. Amb tot, considera que el primer que han de fer és mentalitzar-se molt bé davant el conjunt suís per poder deixar sentenciada l’eliminatòria al partit d’anada.

A la foto: la primera eliminatòria que va disputar la temporada passada contra el Wimmis

tornar_radioIgualada