L’Igualada Rigat signa una gran segona part i acaba amb una golejada (6-0) contra el Mataró

L’Igualada Rigat derrota el Mataró per un contundent 6 a 0, després de fer una gran segona part.

Els arlequinats van fer una gran segona part que els va conduir a una victòria molt important. Nil Cervera va marcar l’1 a 0 als 35 segons de la primera part. Tot i així, aquest resultat es va mantenir fins als descans. Als 5 minuts de la represa, Tety Vives fa fer el 2 a 0 que deixava l’enfrontament molt ben encaminat. La sentència va arribar al tram final quan dos gols d’Aleix Marimon i dos més de Gerard Riba van deixar el partit amb el 6 a 0 definitiu.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat disputarà un nou partit de l’OK Lliga. Rebrà a les Comes la visita del Calafell.