L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Girona en una nova exhibició golejadora

L’Igualada Rigat goleja a la pista del Girona per 3 a 7 i segueix segon a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt arlequinat va fer un bon inici de partit i als 16 minuts ja guanyava per 0 a 2, gràcies als gols de Marc Palau i Sergi Pla. Ara bé, al tram final de la primera part els gironins van reaccionar i van marcar dos gols que deixaven el resultat amb empat a 2.  A la represa, Jordi Méndez va aconseguir el 2 a 3, però de seguida el Girona va empatar a 3. Ara bé, mig minut més tard, Ton Baliu va fer el 3 a 4. A partir d’aquí, el resultat es va encallar, i als darrers 3 minuts de partit, Marc Palau, Ton Baliu i Sergi Pla van marcar 3 gols mes que van significar el 3 a 7 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Taradell.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares