icon_radio

RÀDIO

BLOG

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Palafrugell i serà cap de sèrie a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Palafrugell per 3 a 7 i segueix 3r a la classificació de l’OK Lliga, al final de la primera volta.

Aquest fet significa que els igualadins seran caps de sèrie a la Copa del Rei el mes de març i evitaran el Barça, Liceo i Noia a la primera eliminatòria. Els altres classificats per aquesta competició són Reus, Girona, Caldes i Calafell. El conjunt arlequinat va sortir molt fort i Jordi Méndez va marcar dos gols als primers minuts que van significar el 0 a 2. A partir d’aquí, l’Igualada va seguir amb la mateixa intensitat i, novament, Jordi Méndez i també Bernat Yeste, van tornar a perforar la porteria contrària amb el que suposava el 0 a 4. Poc després el Palafrugell va fer l’1 a 4, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els arlequinats van seguir anant per feina i Sergi Pla i Jordi Méndez van establir l’1 a 6. L’enfrontament ja estava sentenciat i encara que el Palafrugell va aconseguir el 2 a 6, Tety Vives molt ràpidament va fer el 2 a 7. Quan faltava un segon per acabar, el Palafrugell va maquillar el resultat establint el 3 a 7 definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat disputarà un nou partit de l’OK Lliga. Serà a la pista del Calafell en la primera jornada de la segona volta.

Foto arxiu

tornar_radioIgualada