L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Vilafranca (3-5) i suma la segona victòria consecutiva

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Vilafranca per 3 a 5 amb una gran convicció. Després de la gran victòria contra el Caldes (6-5) de diumenge passat, l’equip ha pujat fins a la 6a posició

Els arlequinats van fer un bon partit i al descans dominaven per 1 a 2, gràcies a dues dianes de Tety Vives i Aleix Marimon. A la represa, els jugadors igualadins van sortir molt forts i als 2 minuts es van col·locar amb un interessant 1 a 4, amb gols de Tety Vives i Mats Zilken. Poc després, el Vilafranca va aconseguir el 2 a 4, encara que ràpidament Aleix Marimon va aconseguir el 2 a 5, que deixava el partit pràcticament sentenciat. Als últims minuts, l’equip de l’Alt Penedès va establir el 3 a 5, resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Lleida.