L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Voltregà i segueix comptant els partits per victòries

L’Igualada Rigat guanya a la pista del Voltregà per 2 a 6 i segueix a la zona alta de la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van sortir molt forts i als 5 minuts ja dominaven per 0 a 2, gràcies als gols de Sergi Pla i Jordi Méndez. A partir d’aquí,el partit es va refredar, tot i que els dos equips disposaven d’alguna ocasió de perill. Això sí, quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, Jordi Méndez va establir el 0 a 3, un gol que deixava molt ben encaminat l’enfrontament. A la represa el Voltregà va fer un pas endavant i, als 8 minuts, Petxi Armengol va transformar un penal que suposava l’1 a 3. Els arlequinats no es van posar nerviosos i Jordi Méndez i Roger Bars van situar l’1 a 5 al marcador. Als darrers minuts el Voltregà, que tenia diverses baixes significatives, va aconseguir el 2 a 5 però Sergi Pla, quan faltaven 20 segons, va marcar el 2 a 6, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Lleida en partit de la segona jornada de l’OK Lliga, que es va ajornar la setmana passada.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares