L’Igualada Rigat s’imposa a l’Alcobendas en una bona segona part

Els arlequinats van acabar guanyant per 3 a 1 davant el cuer de l’OK Lliga.

Un bon inici de partit contra el cuer de l’OK Lliga. Gerard Riba va marcar l’1 a 0 als 7 minuts el que donava tranquil·litat a l’equip de la capital de l’Anoia. A partir d’aquí, el joc va decaure i el conjunt madrileny ho va aprofitar per acostar-se a l’àrea igualadina. De fet, l’Alcobendas va arribar a estavellar tres boles al pal i van fallar un penal i una falta directa. A la represa, els igualadins van sortir molt forts i als primers minuts Bernat Yeste i Marc Palau van fer fos gols més que suposaven el 3 a 0. Quan faltava un segon per acabar, els madrilenys van fer el gol de l’honor que significava el 3 a 1 definitiu. La nota negativa és que els arlequinats també van fallar un penal i una falta directa.

Aquest cap de setmana, l’Igualada Rigat té jornada de descans. El proper partit serà el dissabte 5 de març en què rebrà el Joventude de Viana a les Comes, en l’última jornada de la World Skate Europe Cup. Serà un partit intranscendent perquè els igualadins ja estan eliminats.