L’Igualada Rigat s’imposa al Lleida i ja depèn d’ell mateix per aconseguir la permanència

L’Igualada Rigat s’imposa al Lleida per 4 a 3 i ja depèn d’ell mateix per mantenir-se a l’OK Lliga, quan falten dues jornades per acabar el campionat.

Aquest cap de setmana s’han disputat tots els partits que estaven ajornats. Entre aquests, cal destacar la derrota del Palafrugell, el proper rival de l’Igualada, que va caure contra el Caldes. Si dissabte els arlequinats guanyen a la pista de l’equip del Baix Empordà se situaran fora de la zona de descens.

Ahir contra el Lleida, els igualadins van fer un partit esplèndid. Quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, Marc Palau va aconseguir l’1 a 0 i a l’inici de la segona meitat, Roger Bars va marcar el 2 a 0. El Lleida va escurçar distàncies, amb un gol molt protestat. Tot i així, l’equip no es va descentrar i, de seguida, el mateix Roger Bars va fer dos gols més que deixaven el resultat amb un esperançador 4 a 2. Amb tot, quan faltaven 2 minuts per acabar el partit, els lleidatans van marcar el 4 a 3 un marcador que posava emoció a l’enfrontament. El tram final va ser d’infart, però els arlequinats van saber aguantar el resultat i van aconseguir una victòria que els deixa a dues victòries de la salvació.