L’Igualada Rigat s’imposa al Lleida per un espectacular 6 a 8 i comparteix lideratge de l’OK Lliga juntament amb el Liceo

L’Igualada Rigat es va imposar a la pista del Lleida per un increïble 6 a 8 i ara és segon a la classificació de l’OK Lliga i havent sumat 9 punts de 9 possibles.

El partit va començar malament per als arlequinats, que als 10 minuts ja perdien per 2 a 0. Això sí, els jugadors de l’Igualada no es van desesperar i, pocs minuts després, Ton Baliu va escurçar distancies amb el que suposava el 2 a 1. Quan faltaven dos minuts per la descans, el partit es va tornar molt viu i es va convertir en un 4 a 2, amb gol de Jordi Méndez. A la represa, la tònica va seguir igual. El Lleida va començar marcant, però Jordi Méndez i Ton Baliu van deixar el resultat en un emocionat 5 a 4. Al cap de pocs minuts, nou gol del Lleida que suposava el 6 a 4. Això sí, el d’ahir va ser un partit molt estrany i Sergi Pla va fer dos gols més que van deixar el resultat empatat a 6 gols. I quan només faltaven pocs segons per acabar, Ton Baliu va aconseguir dos gols més que van situar el marcador amb el 6 a 8 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Club Patí Vic en partit de la 4a jornada de l’OK Lliga.