L’Igualada Rigat s’imposa al Vic i segueix invicte al capdamunt de la classificació de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat s’imposa al Vic per 3 a 2 i segueix al capdamunt de la classificació amb 12 punts de 12 possibles.

L’enfrontament va ser molt travat, amb els dos equips que els costava arribar amb garanties a les porteries contràries. Quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, Ton Baliu va aconseguir l’1 a 0. Era un gol que donava ales als igualadins. Ara bé, quan era a punt d’acabar la primera part, els vigatans van marcar l’empat a 1. A la represa, els arlequinats van sortir més verticals i Roger Bars i Marc Palau van situar el 3 a 1 al marcador. Estaven sent els millors moments de l’Igualada, però quan faltaven 7 minuts per acabar, el Vic va aconseguir el 3 a 2. A partir d’aquí, el conjunt osonenc va disposar d’alguna ocasió per empatar, però el resultat va acabar amb el 3 a 2 a favor de l’Igualada.

Ara l’Igualada aparcarà l’OK Lliga. Dissabte vinent disputarà el partit d’anada dels 1/16 de final de la World Skate Europe Cup a la pista del Wimmis de Suïssa.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares