L’Igualada Rigat s’imposa amb ofici a Voltregà i demostra que vol lluitar per la cinquena plaça

L’Igualada Rigat guanya a la pista del Voltregà per 1 a 3 i continua 5è a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats, això sí, tenen dos punts de marge sobre el Lleida, però amb un partit més. En l’enfrontament a la pista del Voltregà, l’Igualada va estar molt encertat en atac a partir de la segona part. Al descans el marcador reflectia un empat a zero sense gaires ocasions de perill per part dels dos equips. A la represa, tot va canviar. Ton Baliu va marcar el 0 a 1, quan tot just es complia el minut 1. A partir d’aquí, el Voltregà es va bolcar a l’atac però el porter de l’Igualada Elagi Deitg es va mostrar magistral. Malgrat tot, el conjunt osonenc va empatar quan faltaven 8 minuts per acabar. Els igualadins no volien marxar de buit i, als últims instants, Ton Baliu i Met Molas van marcar dos gols més que van deixar el resultat amb l’1 a 3 definitiu.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a l’OK Lliga perquè es disputa la fase final de l’Eurolliga. El pròxim partit de l’Igualada Rigat serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra el Vendrell.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López