RÀDIO IN Esports

L’Igualada Rigat suma un punt ‘in extremis’ davant el Girona (2-2)

L’enfrontament va començar molt anivellat i al descans es mantenia l’empat a zero. Al primer minut de la segona part, Roger Bars va transformar un penal que suposava l’1 a 0. Ara bé, els gironins van reaccionar i van aconseguir donar la volta al marcador. Els arlequinats no podien desencallar l’1 a 2 i semblava que s’acabaria consumant la primera derrota a casa. A l’últim minut, l’Igualada va treure el porter i va situar 5 jugadors de pista amb la intenció de marcar el gol de l’empat. Quan faltaven 14 segons per acabar, Oriol Llenas va aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea per aconseguir el que suposava l’empat a 2 i que acabaria sent definitiu. Amb aquest resultat, els igualadins són 6ns a la classificació de l’OK Lliga.

Ara l’OK Lliga s’atura perquè s’ha de disputar el Mundial a l’Argentina. El pròxim partit de l’Igualada Rigat no serà fins el 20 de novembre en què jugarà a la pista de l’Areny de Munt.

Amb tot, durant aquesta aturada es disputarà la Lliga Catalana. Els arlequinats disputaran el primer partit el 29 d’octubre, precisament contra el Girona a les Comes.