L’Igualada Rigat suma un punt valuós contra el Caldes (2-2) en un partit molt complet

L’Igualada Rigat empata a 2 amb el Caldes i suma el primer punt de la temporada.

El conjunt igualadí va fer un bon partit, tot i que patia la baixa de Nil Cervera que no va poder jugar per un cop a un dit de la mà. Aleix Marimon es va avançar als dos minuts amb el que suposava l’1 a 0. Ara bé, quan faltava poc per arribar al descans, els vallesans van aconseguir l’empat a 1. A la represa, el partit es va viure enmig d’anades i vingudes per part dels dos equips. Als 10 minuts de las segona, el Caldes va fer l’1 a 2 en transformar una falta directa. Ara bé, poc després Gerard Riba va llançar un penal i va establir l’empat a 2 definitiu. Abans, els arlequinats havien fallat un altre penal i una falta directa.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat aparca l’OK Lliga. Del divendres al diumenge jugarà a les Comes la primera fase prèvia de la Champions League. S’enfrontarà en format de lligueta al King’s Lynn anglès, el Thunerstern suís i el Sarzana italià.