L’Igualada Rigat treu un empat davant el Reus Deportiu (3-3) que sap a poc

L’Igualada Rigat va empatar ahir a 3 contra el Reus Deportiu després d’encaixar un gol als últims minuts.

Els arlequinats van fer un gran partit i a punt van estar de donar la sorpresa. Als primers 10 minuts ja guanyaven per 2 a 0 gràcies a les dianes d’Oriol Llenas i Marc Rouzé. Ara bé, al tram final de la primera part el Reus va marcar dos gols que deixaven el partit empatat al descans.

A la represa, els igualadins van anar per feina i als 8 segons Marc Carol va aconseguir el 3 a 2. A partir d’aquí, els jugadors de l’Igualada van saber aguantar el resultat contra un rival que es mostrava molt vertical. Amb tot, quan faltaven 2 minuts per acabar, els reusencs van fer el gol que suposava l’empat a 3 definitiu. Ara els arlequinats segueixen 12ns a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat visitarà la pista del Voltregà.