L’Igualada Rigat treu un punt valuós (2-2) de la complicada pista del Rivas

L’Igualada Rigat empata a 2 la pista del Rivas de Madrid en un partit en què van anar dues vegades per darrere el marcador.

Els arlequinats van encaixar un gol molt matiner. Només s’havien complert 2 minuts quan el conjunt madrileny va fer l’1 a 0. A partir d’aquí, els dos equips van disposar d’ocasions per marcar, tot i que durant la primera part el resultat no es va moure més. A la represa, els igualadins van sortir molt forts i Marc Carol va establir l’empat a 1 als dos minuts de la segona meitat. Ara bé, poc després el Rivas va aconseguir el 2 a 1, gràcies a un gol de l’exarlequinat Bernat Yeste. L’equip de la capital de l’Anoia va seguir treballant de valent a la recerca de l’empat. Al final, aquest va arribar al minut 12 gràcies a un gol de Tety Vives que significava el 2 a 2, resultat que acabaria sent definitiu.

Ara l’OK Lliga s’atura fins el 7 de gener en què els arlequinats rebran el Sant Just en l’última jornada de la primera volta. Amb tot, aquest dissabte l’Igualada Rigat visitarà la pista del Grosseto italià. Serà l’anada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup.