RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup treu l’orgull i guanya el Caldes en una gran segona part (3-5)

L’Igualada Calaf Grup va guanyar el Caldes per 3 a 5 en un enfrontament amb dues parts molt diferents. El conjunt arlequinat va fer una mala primera meitat i el partit va arribar al descans amb 1 a 0 a favor del Caldes. A la represa, l’Igualada va sortir més centrat i va ser capaç de donar la volta al marcador. Els homes de Ferran López van passar de l’1 a 0 en contra a l’1 a 4 a favor en pocs minuts. De tota manera, l’equip vallesà tampoc no es va rendir i va marcar 2 gols que van deixar el resultat amb un inquietant 3 a 4. Això sí, els igualadins van treure l’orgull als últims minuts i van aconseguir el 3 a 5 definitiu. Ara l’Igualada Calaf Grup tindrà festa aquest cap de setmana. El pròxim partit serà el 5 de desembre a la pista del Vendrell.