icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’igualadí Paunezz publica el seu segon treball i es prepara per presentar-lo a Barcelona aquest dimecres

Carles Pauné farà un concert de presentació amb banda demà dimecres 1 de juny a La Deskomunal de Sants amb Reïna obrint l’acte. En el nou videoclip de “Com Vols” es pot veure diversos espais de la ciutat d’Igualada on també s’hi pot veure la interpretació de l’actor igualadí Joan Valentí.

Paunezz ens allunya de l’hivern cultural i emocional dels darrers dos anys amb una proposta que vol reagrupar i fer florir el potencial que tenim juntes, sense deixar de parlar del que ens segueix oprimint com a generació.

Paunezz consolida la seva proposta, i traça sobre un folk elctrònic una metafòrica però ferma mirada que parla del frenetisme de la ciutats, d’armaris i de la importància de la cultura quan la resta fa aigües. En Carles Pauné ha creat un espai lliure de prejudicis i de pretensions. Un Pop d’Autor Indie que ens obre les portes d’una primavera interna particular. Digna de ser escoltada i sentida; i viceversa.

Un espai metafòric que convida als i les joves a jeure i empatitzar tot creant un ambient de reflexió; a caminar pels carrers cada cop més florits de brots i d’esperança. Tanmateix, convida a persones més viscudes a fer un autoqüestionament de les dinàmiques, de la inèrcia qüotidiana. Un espai auditiu de benestar que aviat passarà a ser un espai físic; esdeveniments i concerts arreu de les terres catalanes ens permetran conèixer a en PAUNEZZ en persona al llarg d’aquest estiu.

tornar_radioIgualada