L’igualadí Tety Vives ‘maquilla’ la golejada d’Espanya contra Holanda (14-2) a l’Europeu d’hoquei patins

Els jugadors igualadins que disputen el Campionat d’Europa d’hoquei patins van tornar a perdre en els partits d’ahir.

La selecció holandesa, amb els germans Tety i Èric Vives, van caure contra Espanya per un contundent 14 a 2. El combinat dels Països Baixos es va veure desbordat per una de les favorites per endur-se l’Europeu. Al descans, el resultat ja era de 6 a 0 a favor de l’equip espanyol. A la represa, la tònica va seguir igual i els gols van anar caient un darrere l’altre. Als últims minuts, Tety Vives va aconseguir dos gols que van maquillar el marcador fins deixar-lo amb el 14 a 2 final. Per la seva part Andorra, amb el jugador de l’Igualada Gerard Miquel, continua sense marcar després de dues jornades. Ahir va perdre contra França per 6 a 0. En aquests moments, Andorra és el cuer del grup A mentre que Holanda és penúltim del grup B. Els dos equips segueixen amb 0 punts.

Aquest dimecres es disputarà la 3a jornada d’aquest campionat d’Europa de Seleccions. Andorra jugarà contra Suïssa i Holanda contra Itàlia.