L’IYvette Pons CB Igualada femení s’imposa al Bencriada i segueix escalant posicions a la classificació

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada es va imposar al Bencriada de Banyoles per 6 punts de diferència (64-58) en la que suposa la primera victòria de la temporada les Comes.

El conjunt igualadí va fer un gran partit davant un rival que va plantar cara durant tota l’estona. Al final del primer període, l’equip de la capital de l’Anoia guanyava d’un punt de diferència i a la mitja part la situació es va revertir. Al descans, l’Igualada perdia d’un punt, tot i que mantenia les opcions d’aconseguir la victòria. A la represa, el partit va seguir amb alternances al marcador, fins a l’últim quart. Va ser en aquell moment que les jugadores igualadines van posar la directa i van obrir una escletxa fins a imposar-se per 64 a 58. Ara l’Igualada femení és 10è a la classificació de Copa Catalunya.

Aquest dissabte l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Sant Adrià B en un partit que començarà a les 19.30h.