icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’oci d’Igualada, a debat al DdD de l’Ateneu d’aquest dimarts

L’espai de debat i reflexió d’Igualada, DdD (Dimarts de Diàlegs), ja té a punt la sessió d’aquest mes de juny que es farà sota el títol “T’ho pots passar bé a Igualada?”. Serà aquest dimarts, 16 de juny, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.

Les ofertes d’oci a Igualada són múltiples i variades i es vol analitzar quin paper tenen en el dia a dia de la ciutat, com les rep la ciutadania, amb quins criteris s’organitzen i quina expectativa tenen. Es vol fer tot determinant les claus de l’oci cultural, gastronòmic, esportiu i nocturn d’Igualada, a més de saber-ne el seu atractiu turístic. D’altra banda, es vol conèixer quina importància té l’oferta d’oci en un municipi per a la seva qualitat de vida i quins atractius necessita una ciutat perquè la gent la gaudeixi.

La introducció de l’acte anirà a càrrec d’un dels majors experts del país en oci a les ciutats com és Oriol Miralbell, que també és director de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i professor de Turisme a la Universitat Oberta de Catalunya.

Pel que fa a la Fila 0, s’hi han convidat representants de l’oci cultural, el gastronòmic, l’esportiu i el nocturn amb Jep Rabel (Institut Municipal de Cultura), Joan Carol (8 Cadires), Ramon Prat (Ocisport), Pere Artigas (Empresari de l’oci nocturn) i Anna Carretero (programadora cultural). A tots ells s’hi podrà sumar qualsevol persona del públic que vulgui dir-hi la seva, ja que la paraula del públic és fonamental en totes les sessions de DdD.

tornar_radioIgualada