icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Olla Expressa commemora el centenari de La Vaga de la Canadenca amb l’espectacle ‘Dinou dinou’, que s’estrena aquest divendres, al Museu de la Pell d’#Igualada

Aquest any el musical escollit perquè realitzin el grup de nois i noies d’entre 12 i 16 anys serà “Dinou dinou”, que vol recordar els fets que van succeir ara fa 100 anys a l’antiga fàbrica de Cal Boyer, on es troba situat el Museu de la Pell. Pocs mesos després de la famosa Vaga de la Canadenca, la patronal va respondre amb el tancament de totes les fàbriques, fet que va deixar Igualada paralitzada durant dotze setmanes. L’obra “Dinou dinou” vol transmetre aquests fets des del punt de vista dels treballadors més joves llavors, que tenien la mateixa edat que els actors i actrius del musical.

Des del 28 d’agost els actors han estat assajant i creant el vestuari de l’obra a contrarellotge, ja que l’estrena de l’obra serà aquest divendres, a les deu de la nit, al Museu de la Pell. No serà, però, l’única possibilitat de gaudir de l’espectacle. “Dinou dinou” també es representarà aquest  dissabte, a les 10 i a les 12 de la nit, i diumenge es farà una darrera funció, també a l’antiga fàbrica de Cal Boyer, a les 10 de la nit. Pep Farrés i Joan Mateu han estat els autors del text, i la música és de l’igualadí Ildefons Alonso.

Les entrades ja es poden comprar al portal web www.entradium.com o presencialment fins aquest dijous, de sis de la tarda a vuit del vespre, al Museu de la Pell d’Igualada.

tornar_radioIgualada