icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Urban Running torna aquest dissabte a #Igualada en una jornada plena d’activitats

Aquest dissabte es durà a terme una nova edició de l’Urban Running, una cursa genuïna de 5 quilòmetres que es complementa amb activitats populars durant tota la jornada.

 a

Igualada bategarà de blanc amb una nova edició, més solidària que mai, de l’Urban Running el proper 27 de maig

El blanc, que és la suma cromàtica de tots els colors, serà el color que predominarà en tots els actes d’aquesta edició com a símbol d’unió de totes les entitats i comerços participants

Igualada, 26 d’abril de 2023 Aquest dimecres, 26 d’abril, s’ha presentat oficialment la nova edició de l’Igualada Urban Running, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de maig a Igualada. Com cada any Igualada viurà una jornada carregada d’activitats esportives, culturals, solidàries, lúdiques i comercials que com diu el lema d’aquest any faran bategar igualada de Blanc.

L’activitat més matinera,a les 11 h serà la masterclass de Zumba solidària a l’escenari principal de la plaça de Cal Font que organitza l’Associació de Prematurs de Catalunya. A la tarda tindran lloc les diferents curses i activitats esportives de l’Igualada Urban Running

A les 17.00 h tindrà lloc la cursa de cotxets més gran del món, una divertida activitat on pares i mares amb els seus nadons competiran pels carrers de la ciutat amb un ambient familiar i festiu. Seguida de la cursa infantil Kids and Us A les 18.30 h hi haurà la caminada solidària de 3 km, aquest any es separen els participants que fan el recorregut caminant i els que el faran corrents. La inscripció d’aquesta activitat es farà presencialment al comerç Milar Martinez, lloc on es podrà realitzar la donació per l’Associació Contra el Càncer i on també es recollirà la samarreta de regal.

Entrada la tarda, a les 19.30 h arribarà el torn del plat fort, la cursa de 5 km de la Igualada Urban Running, on amb un recorregut de 2,5 km a 2 voltes, atletes d’alt nivell i participants populars que volen viure l’experiència, seran animats pels cèntrics carrers de la ciutat plens de públic animant al seu pas i espectacles de carrer que li donaran aquest punt especial a aquesta original cursa.

Tot això amb una ciutat decorada de blanc, amb grups musicals que animaran pels carrers i amb un comerç que es suma a l’activitat a través de l’associació d’Igualada Comerç. Per acabar, i tot rebent els participants a la cursa de 5 km, hi haurà un final de festa amb Ràdio Flaixbac, i que comptarà amb els amenitzadors Andreu Presas i el Gran Germán.

tornar_radioIgualada