icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells aposta pel polígon de Can Morera, a Òdena, per atraure empreses grans a la Conca

Segons l’alcalde d’Igualada, és necessari dotar el nostre territori de polígons amb parcel·les de grans dimensions,  que puguin atraure noves inversions a la comarca. Castells assegura que tant els alcaldes de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, com la Generalitat, treballen plegats per crear aquest nou espai industrial que ajudi a crear ocupació a l’Anoia. Segons l’alcalde d’Igualada, en aquests moments s’està tramitant el planejament urbanístic que permeti tirar endavant el nou polígon de Can Morera, però paral·lelament es treballa també en la captació d’indústries que vulguin instal·lar-se en aquesta zona.

Marc Castells assegura que l’objectiu passa per convertir el nostre territori en el que ell denomina la “Conca Industrial d’Igualada”. L’alcalde de la capital de l’Anoia deixa ben clar, però, que tan Igualada com la resta de municipis de la Mancomunitat es necessiten mútuament per poder tirar endavant aquest projecte i captar noves inversions.

Des de la Generalitat de Catalunya i els diferents agents del territori implicats s’està treballant en el Pla Director Urbanístic per desenvolupar el polígon de Can Morera i, segons va explicar el conseller de Territori, Damià Calvet, es preveu que aquest s’aprovi abans que acabi l’any 2019.

FOTO: Moisès Jordi

tornar_radioIgualada