icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells assegura que, malgrat haver estat un mandat complicat, el seu govern ha aconseguit encaminar grans reptes com la connexió amb la Ronda Sud i el desdoblament de la C-15

L’alcalde d’Igualada ha fet un primer balanç de l’actual mandat, a pocs mesos de les properes eleccions municipals del mes de maig. Segons Castells, aquesta ha estat una legislatura condicionada per la pandèmia de la COVID-19, però malgrat això, el govern de la ciutat ha aconseguit encaminar 3 dels grans reptes que s’havien marcat per aquests 4 anys: el desdoblament de la C-15, la connexió amb la Ronda Sud i la portada d’aigües de la Llosa del Cavall i del Ter-Llobregat.

Pel que fa el desdoblament de la C-15, l’alcalde d’Igualada assegura que aquesta obra millorarà la dinamització econòmica de la ciutat. Castells reconeix, però, que cal millorar la seguretat de les obres que s’estan duent a terme actualment en aquesta via. D’altra banda, una altra de les obres que s’ha iniciat durant aquesta legislatura, i que per a Castells és clau, és la connexió d’Igualada amb la Ronda Sud. Segons l’alcalde, aquesta obra permetrà una millor distribució del trànsit de la ciutat. Per últim, Castells afirma que un altre dels grans reptes assolits pel govern durant aquest mandat ha estat la portada d’aigües de la Llosa del Cavall i del Ter-Llobregat. Segons l’alcalde d’Igualada, aquesta iniciativa ha permès millorar notablement les condicions de l’aqüífer Carme-Capellades.

Castells ha fet aquestes declaracions durant la seva presentació com alcaldable de Junts per Igualada a les properes eleccions municipals.

tornar_radioIgualada